Förändringar på alla håll och kanter
 
Hej på er!
 
Efter en paus är jag nu tillbaka på bloggen. Mycket har hänt och skola och livet har tagit sin tid och jag har prioriterat det allra viktigaste, men bloggen är nu igen en del i min rutin.
 
Men hörrni, vad händer i världen? Covid-19 har spritt sig som en löpeld och vi får alla anpassa oss efter restriktioner och rekommendationer om att hålla oss på avstånd och i karantän. Jag har fått all min undervsining digitalt nu, men som tur är så gör jag min kandidatuppsats i nuläget så jag behöver inte vara uppkopplad på föreläsningar hela tiden vilket underlättar hur bunden jag är.
Coronaviruset är skrämmande och dödssiffrorna ger verkligen perspektiv på hur fort livet kan förändras (jag vet att många dör dagligen av andra sjukdomar och olyckor också såklart), men det gör allt så påtagligt. Vi får se hur framtiden ter sig.
Det jag mest är orolig för i dessa tider, förutom min familj, är ekonomin och vilka effekter vi kommer på ta konsekvenserna av under en lång tid framåt. Jag gör mitt bästa just nu för att stötta restauranger och mindre företag som har det tufft för man vet ju inte hur länge de orkar finnas kvar. En hel del take-away blir det i nuläget.
 
 
Just i denna stund sitter jag hemma hos min pojkvän och njuter i solen på uteterassen. Jag dricker sällan läsk, men på det senaste har jag haft pippi på hallonsoda. Så gott!
 
På en mer positiv not så mår jag bra, trots att isoleringen tar sin kraft eftersom jag trivs bäst bland folk och i sociala sammanhang, men jag är glad att kunna umgås med Simon mycket när han inte jobbar.
 
Förresten, för er som vill fortsätta följa min blogg så kommer den att flyttas från Modette till Blogg.se. Inget kommer förändras, bara webbadressen, bloggen kommer vara sig lik!
 
 
Vi hörs snart igen!
Ta hand om er och Stay Fabulous!