jag ska inte shoppa, jag ska inte shoppa...


Hej på er!

Denna veckan är det fenomenet "Black Week", en förlängning av Black Friday med otroliga prissänkningar på alla möjliga varor. Hade det här fenomenet slagit igenom för 7-8 år sedan hade jag gone loose och shoppat i hutlösa mängder, men idag har jag en annan syn.

Shopping har alltid varit roligt för mig och mode har jag ett stort intresse för. Däremot har jag varit lite av en shopaholic i perioder och det är något som jag försöker tygla hela tiden. Jag hade för ett par år sedan ett köpstopp i några månader och det gjorde mycket för mig. Sedan dess har det hänt mycket och idag har jag en annan syn på vad jag vill bära och hur noggrann jag är med mina inköp. Jag shoppar fortfarande, absolut, ibland mer och ibland mindre, men det är veckor som Black Week som gör det svårt att inte bli frestad att shoppa när priserna är så låga. Jag ska köpa EN sak denna veckan, på Black Friday minsann, och det är en ny telefon. Det har jag planerat att köpa länge (min pallar snart inte längre) och jag passar på när det finns ett erbjudande att köpa den för ett lägre pris. 

Bilderna är från igår när jag gick runt på Bik Bok, bara för att kika innan tåget från Göteborg gick, och jag insåg att suget att shoppa väcks hos mig, speciellt när det är rabatt på allt. Vad jag vill förmedla är att jag har insikten i hur jag känner och att jag inte vill falla för frestelsen, men att det inte är så lätt att stå emot och att det är lätt att spendera onödiga pengar på sådant som man inte behöver.
Köper du något denna veckan så tänk igenom det noga och fundera på om du hade köpt det ändå, oavsett rabatt eller inte. Det du köper hoppas jag att du är riktigt nöjd över och får stor användning för!

Jag hoppas att ni får en fin vecka!
Jag har fullt upp med plugg (ingen nyhet) och kämpar med en otrolig trötthet som kommit med hösten. Får börja sova 10h-nätter och träna ofta för att hålla igång kroppen. När jag kommer ihåg äter jag vitaminer, men gör ni något speciellt för att orka mörkret?

Stay Fabulous!